« Nieuwe DSM 4.0 | Main | Telefoonspam, Knab-lastig om af te komen »

vrijdag 05 september 2014

Een nieuwe baan....

...met dezelfde collega's, op het zelfde project, op dezelfde werkplek.

Mijn werkgever Practis is vanaf 1 september van dit jaar helemaal opgegaan in het grote Achmea. De situatie was al jaren zo dat Achmea de enige aandeelhouder was en dat het merendeel van de medewerkers ook op projecten binnen Achmea aan de slag waren.

Na een lang traject van onderhandelingen met aan de ene kant Achmea en aan de andere kant een personeelsvertegenwoordiging van Practis, ondersteund door de FNV, was het dan zover dat ik, en een groot deel van mijn collega's, op 1 september in dienst zijn getreden bij Achmea.

Spijtig is dat we afscheid hebben moeten nemen van het secretariaat. Voor hen was geen plek binnen de nieuwe organisatie en ze moesten op zoek naar nieuw werk.

En zo eindigt mijn carriere bij Practis na bijna 18(!) jaar en gaan we eens zien hoe ik bij Achmea mijn plek ga vinden.

PPosted by Jeroen at 14:27.02
Categories: Persoonlijk