« Ja ja, en volhouden dat het een typefoutje is.... | Main | Typefout of eerlijkheid? »

maandag 28 juni 2010

Grote brand in de nieuwe Rabo-toren in Utrecht

Afgelopen zaterdagnacht een paar keer wakker geworden van loeiende sirenes en een explosie. Zondag via teletekst erachter gekomen dat de nieuwe Rabobank-toren, hier iets meer dan een kilometer hemelsbreed vandaan, in brand heeft gestaan.

De foto's die in de loop van zondag op internet verschenen hadden iets weg van de opnames die van het WTC in New York gemaakt waren, vlak nadat de vliegtuigen zich erin hadden geboord.

Maar om nu dit brandje te misbruiken om je paranoïde samenzweringstheorie te spammen....

Zie bijvoorbeeld de commentaren bij het artikel in Trouw

En even opletten: alweer stort het gebouw niet helemaal in tot op de grond, in stof en puin, omdat er brand is. Komt er ooit een echt onderzoek naar 9/11 nu dat zoveel andere branden in hoge gebouwen, bewijzen dat staal toch echt niet smelt? (Voor degenen die zeggen, die gebouwen waren geraakt door vliegtuigen, Building 7 niet) JRH, Heerenveen op 27-06-2010, 10:54

@JRH

Wat denk je zelf? Een onderzoek naar een ramp die door Bush zelf is opgezet? Ze moeten eerst eens goed uitzoeken wat de Bilderberg van plan is! Dan komen ze ook vanzelf uit bij 9/11. Wat moet onze "oh zo lieve koniging" (not) bij een 100 tal van machtigste mensen doen? En in het geheim nog wel! WE ALL BECAME MARIONETTE'S!!!

Metal-Ace, Zeist op 27-06-2010, 14:15

Het WTC in NY in 2011 was opgeblazen. Lees Niel Harrit (Kopenhagen, Denemarken), evenals vele anderen. Google hem en zie hem op You Tube.

Maria, Amsterdam op 27-06-2010, 18:07

De WTC-towers hebben alleen dan rechtstandig met vrije val snelheid kunnen instorten, als alle dragende pijlers, op min of meer dezelfde plaats en nagenoeg gelijktijdig zijn bezweken. WTC-7 is blijkens uitlatingen van de eigenaar Silverstein in overleg met de autoriteiten "pulled down" (neergehaald dus)!

Het metaal van de ingestorte gebouwen is bovendien bliksemsnel afgevoerd en verkocht naar het buitenland nog voor dat het onderzocht kon worden op sporen die de snelle ineenstorting zouden kunnen verklaren. De verklaring van de 9/11 commissie is dan ook niet gebaseerd op forensisch bewijs maar op een betwistbare computer-hypothese.

A.M. Hendrix, Brunssum op 28-06-2010, 09:13

PPosted by Jeroen at 20:41.52
Categories: Persoonlijk